marți, 26 martie 2013

Prea mulţi oameni, prea multe E-uri




     Suntem prea mulţi pentru a asigura un consum de alimente fără E-uri zi de zi, asta e realitatea trebuie să ne conformăm altfel nu avem ce face. Populaţia Terrei a crescut de-a lungul timpului, astfel încât pentru a putea fi hrănită, industria chimică alimentară a cunoscut o reală ascensiune şi trebuie să recunoaştem că fără ea nu am avea ce digera. Cam asta s-a spus zilele trecute la TV, este un adevăr pe care mulţi nu-l recunosc, dar el există şi este parte  din viaţa noastră. Toţi vrem produse ecologice, fără conservanţi, stabilizatori sau alte chimicale, dar din păcate acest lucru nu mai e posibil în zilele noastre. Industrializarea alimentară este în continuu progres, iar alimentele produse cu grijă şi cu atenţie şi cu timp şi fără conservanţi nu ajung la toţi. Mulţi au ales viaţa urbană în schimbul celei rurale, iar producătorii autohtoni nu fac faţă cereii de produse ecologice, scumpe pentru unii şi greu de găsit pentru alţii. Aşa că apare selecţia naturală, aşa cum s-a precizat în media, unii fac cancere, iar alţii opun rezistenţă ceea ce crează linii genetice rezistente la E-uri. Deci, în final ori murim de tineri ori devenim rezistenţi la chimicale. Clar ca bună ziua!

Niciun comentariu: