Copiii fara etichete

miercuri, 3 octombrie 2012

Avensis, marca celor remarcabili


   Se spune că tot ce ne înconjoară ne reprezintă şi că omul atrage de partea sa lucruri şi persoane cu care are ceva în comun.Fiecare om e diferit, cu personalitatea sa,înconjurat de lucrurile care-l interesează cu adevărat şi de persoane cu care poate împărtăşi pasiuni comune.Un electronist va ţine permanent legătura cu persoane specializate în domeniul electronicii şi va fi mereu pasionat şi în contact cu lucruri ca: telefoane mobile, televizoare,radiouri,ceasuri etc.; un sportiv ar participa la diverse competiţii şi-l vor pasiona întotdeauna echipamentele,mingile,rachetele de tenis etc şi lista cu exemple poate continua.
   Eu am un foarte bun prieten,Sandu, care e foarte pasionat de maşini.Are conturi deschise cred că pe toate forumurile auto,unde dă sfaturi,schimbă păreri , stabileşte diverse întâlniri cu posesorii de autoturisme.De cand îl cunosc, cred că a schimbat nu mai puţin de 10 maşini şi asta pentru că simte mereu dorinţa de ceva nou (chiar dacă maşina ce urmează să şi-o achiziţioneze e SH),orice maşină indiferent de marcă şi de vârstă îl fascinează şi-l face să se simtă în largul lui.Mereu e informat cu privire la noile modele,de dotări,are acasă sute de reviste din domeniul auto, este o adevarată  şi importantă sursă de informaţie când vine vorba de maşini.
   Pur şi simplu întâmplător, înainte să apară prima probă din Superblog, stăteam cu el la o bere şi-mi povestea despre Toyota,în special de noul Avensis.Ca de obicei îl ascult cu mare interes şi cu atenţie, însă de data aceasta povestea cu atâta pasiune,parcă descria o persoană şi nu o maşină şi la un momendat mi-am dat seama ca aceasta este maşina care i se potriveşte perfect lui Sandu.
   Dacă aş face o analogie între Sandu şi noua Toyota Anensis cu siguranţă aş remarca la sfârşit că de fapt sunt una şi aceeaşi personalitate.
     Designul sofisticat,elegant,practic şi aerodinamic  al noului Avensis, care inspiră abilităţi dinamice,se regaseşte perfect în personalitatea lui Sandu, el fiind un om mereu în mişcare din punct de vedere al cunoştinţelor din domeniul auto.
   Calitatea maşinii,a părţilor componente,interiorul frumos lucrat şi farmecul vizual pot fi asemuite cu personalitatea puternică şi calitatea ca om şi ca bagaj de cunoştinţe a lui Sandu.
   „La capitolul tehnologie Toyota nu este, nu a fost şi nu va fi vreodata subclasată de nici o marcă auto”  - Sandu. Tehnologia intuitivă sporeşte siguranţa şi confortul la volan. Iar sistemul multimedia avansat Toyota Touch&Go Plus oferă funcţii superioare de conectivitate, setând standardele în clasa sa.
   Plăcerea de a conduce o maşină precum noul Avensis,se regăseşte în cele şapte motoare puternice dar eficiente,în cabina silenţioasă şi confortabilă,în scaunul ajustabil electric ( nu spunem „scaunul electric ajustabil” pentru ca s-ar interpreta greşit şi ar scadea dramatic vânzările noului Avensis) şi în dotări precum Cruise Control.
   Analizând toate aceste calităţi pe care noua Toyota Avensis le posedă, pot spune fară nici o urmă de remuşcare că această maşină este mai mult decât potrivită pentru bunul meu prieten Sandu.
   O maşină elegantă, puternică ,sofisticată,surprinzătoare,inteligentă este cu siguranţă pe gustul lui şi nu numai.
   ARTICOL SCRIS PENTRU SUPERBLOG 2012!

Niciun comentariu: