Copiii fara etichete

duminică, 23 octombrie 2011

AMD Radeon™ Dual Graphics

 
 Nu sunt bun la capitolul tehnologie,insa mereu aspir catre ceva mai bun ,mai performant,mai atractiv la acest capitol;si unde nu ma pricep am prieteni care ma indruma.Asa a fost si acum cateva zile cand un amic foarte bun mi-a explicat despre noul procesor AMD Quad-Core A8 obligatoriu combinat cu placa video AMD Radeon™ HD 6670.De ce aceasta "combinare"?Pentru ca doar impreuna acestea doua creeaza performanta de care ai nevoie la jocurile cele mai bune,iti ofera puterea a doua procesoare intr-unul singur si o calitate a imaginii cu pana la 123% mai buna decat de obicei. Si cum altfel un joc de ultima generatie poate fi mai captivant ,mai atractiv ,mai relaxant daca nu atunci cand ai acasa un AMD ultraperformant.
   Toate procesoarele din seria A sunt alimentate de motorul AMD VISION, compus din suita AMD Catalyst™, driver-ul AMD OpenCL şi interfata AMDVISIONEngineControlCenter. Prin intermediul acestei suite software, utilizatorul poate beneficia de actualizari periodice concepute să imbunatatească performantele şi stabilitatea sistemului, adăugând în acelasi timp si anumite imbunatatiri software.
   Tehnologia AMD Radeon™ Dual Graphics este unică la ora actuală, AMD fiind primii care s-au gândit la acest proces de remodelare a modului în care se procesează anumite informații. Dacă Nvidia te obligă să îți cumperi o placă de bază care să suporte două sloturi PCI Express și desigur, două plăci video, AMD elimină costurile necesare adăugării unui slot în plus precum și a unei plăci grafice adiționale. Poți avea Crossfire doar printr-o setare software la costuri aproape nule. Mi se pare că cu AMD primești  întotdeauna mai mult decât plătești și asta face din AMD un lider al industriei microprocesoarelor. Pe lângă acest avantaj deosebit de binevenit mai este și consumul redus/constant de energie. Conservarea energiei și grija pentru stabilizarea consumului de energie oferă sistemelor cu aceste procesoare, stabilitate și performanță ridicată. Un alt beneficiu extrem de important pentru utilizatorii sistemelor portabile îl reprezintă creșterea autonomiei de lucru datorită consumului de energie mai redus pentru procesare.
  Combinand un procesor cu patru nuclee si grafică discreta compatibila Direct X®11 pe un singur chip, AMD ofera o putere de calcul de peste jumatate de teraflop.

Articol scris pentru Superblog 2011!

Niciun comentariu: